Kandidat valet 2014

LARS HJÄLMERED

Kandidat i riksdagsvalet 2014.

1:a på Moderaternas riksdagslista i Göteborg.LH_blogg

 

Kan jag få 2 minuter av din tid?

I september går Sverige till val. Jag hoppas på ditt stöd i riksdagsvalet. Ditt stöd är viktigt för mig och för min kandidatur.

Ett enkelt sätt att bidra till min kandidatur är att prata med en granne, arbetskollega eller annan person i din närhet. Det tar inte mer än 2 minuter!

Mina tre hjärtefrågor

Min vision är att Göteborg ska vara #1. Vi ska vara en växande storstad. En stad som lockar duktiga, kreativa människor och där människor kan lyckas oaktat bakgrund.

Det finns tre frågor jag brinner särskilt för – skola, miljö, samt jobb. De frågorna är avgörande för att Göteborg ska kunna bli #1 och de är viktiga för Sverige.

En bra skola är en förutsättning för att alla människor ska få en bra start i livet och chans att utveckla sina förmågor. Reformeringen av skolan måste fortsätta. Att få rätt personer att söka sig till läraryrket är den viktigaste frågan.

Inom miljön möter vi många stora framtidsfrågor såsom klimat och havsmiljö. Vi har ett ansvar att göra vad vi kan för att lösa dessa utmaningar. Jag vill bygga en effektiv miljöpolitik på personligt ansvarstagande, teknikutveckling, marknadsekonomi samt internationellt samarbete.

Jobb är viktiga för oss som människor, för samhället och för att vi ska klara höga välfärdsambitioner. Utmaningen är att få fler jobb till fler människor. Då måste vi fortsätta satsa på forskning och infrastruktur, stegvis göra det billigare och enklare att driva företag, samt se hur vi kan locka fler duktiga människor till Sverige för att arbeta eller investera.

Jag kan och vill göra skillnad i frågor om utbildning, miljö och jobb. De är viktiga för Göteborg och för Sverige. Jag hoppas på ditt stöd!

 

Lars Hjälmered                                                

 

Kontakt & mer information

E-post:          lars.hjalmered@riksdagen.se

Twitter:         twitter.com/larshjalmered

Blogg:           http://larshjalmered.se/                            

Facebook:    https://www.facebook.com/hjalmeredlars

 

Lämna ett svar