Vecka 19

Jag inleder denna vecka hemma i Göteborg. Nu på förmiddagen ska jag besök “Hitta rätt”. De arbetar med att få unga människor in i arbete eller annan sysselsättning, och det med ett väldigt gott resultat. Ska bli intressant att höra mer konkret hur de då gör. Eftermiddagen viker jag åt energifrågorna, och ett besök på Mölndal Energi.

Det blir också några dagar i Stockholm denna vecka. Utskottsmöten, möte med riksdagsgrupp och omröstningar. Vi i näringsutskottet har också debatt om förnybar energi.

På fredag är jag i Skaraborg på en kampanjresa. Det är ju bra när det nu bara är tre veckor kvar till valet till Europaparlamentet den 5 maj. Och på det temat – redan på onsdag, den 7 maj, kan man börja förtidsrösta. Så du kan redan på onsdag rösta, för att helgen den 25/5 ägna tid åt barn, trädgård eller sommarstuga utan att valet kommer emellan!

Lämna ett svar