Vecka 9

Inledde denna vecka hemma i Göteborg med ett besök på Volvo. I detta fall Volvo Cars och deras svenska säljverksamhet. Det finns ju flera Volvo så att säga. Det var intressant att lära mer om hur de säljer bilar, bland mycket annat noterbart att de dubblerat försäljningen efter att den nya “Zlatan-reklamen” släppts!

I måndags deltog jag också i Företagarnas “valmingel” i Göteborg. Partierna var dit inbjudna att presentera på 2 minuter (!!) vad vi vill för företag och jobb. En “hiss-pitch” eller kort säljmöjlighet onekligen. Oaktat en bra möjlighet att visa att vi och alliansen bäst lägger en grund för nya jobb och växande företag.

Idag är det arbete i Stockholm med bland annat gruppmöte. Imorgon möter jag Ung Företagsamhet, på torsdag möts näringsutskottet. I helgen har moderaterna kampanj hemma i Göteborg.

Lämna ett svar