Vecka 8

Denna vecka gör jag, som vanligt, saker både i Göteborg och i Stockholm.

Ikväll är det debatt på Linnéstadens bibliotek om jobb där de flesta partier är representerade och jag företräder (M).

Imorgon har vi möte med näringsutskottet, liksom på torsdag. Morgondagens möte handlar om framförallt om riskkapital i Norrlands inland.

På onsdag är det den årliga utrikespolitiska debatten i riksdagen. Har du en TV och lite tid över kan jag rekommendera att titta på SVT klockan 09:00. Debatten inleds med att Carl Bildt beskriver vad Sverige vill med utrikespolitiken, och följs sedan av en debatt mellan partierna. Viktigt såklart, men också en utmaning för Bildt att på en rätt kort stund hinna beröra alla samhällsutmaningar och alla krishärdar i världen. Skulle han glömma eller välja att inte nämna något lär vi får höra det på onsdag eftermiddag!

Veckan avrundas för min del med kampanj, så kallad dörrknackning, på Hisingen.

Lämna ett svar