Enköpings-Posten: “Så fortsätter vi att främja småföretagande”

Idag skriver jag i Enköpings-Posten om hur alliansen vill fortsätta utveckla villkoren för företag och företagsamma personer i Sverige.

I artikeln nämner jag också en aktuell undersökning från mäklarföretaget Assistera där runt 800 företagare har fått tycka till om olika politiska förslag, utan att då veta vilket parti som ligger bakom. Inga förutfattade meningar med andra ord. I undersökning hamnar Centerpartiet och Moderaterna högst, medan Socialdemokraterna och Miljöpartiet hamnade sist. Ska väl inte dra för stora växlar på en sådan undersökning, men den ger ju en fingervisning om vilka partier som bäst ger grund för nya jobb och växande företag. Och klarar man som parti och regeringsalternativ inte jobben, så klarar man inte heller att leva upp till andra löften man ställer ut!

Lämna ett svar