Vecka 48

Så har ytterligare en vecka i riksdagen inletts. Denna vecka behandlar näringsutskottet förslag till budget för 2014, justering av betänkande som det heter. Vi satsar bland annat på ett investeraravdrag för de som investerar pengar i nya företag, ett FoU-avdrag för att framförallt mindre företag ska satsa mer på utveckling, samt tar initiativ för att minska regelkrånglet.

På tisdag kommer också att möta Volvo, fast då i Stockholm. En gång om året tar Volvo på högtidligt på Grand Hotel för att dela ut de båda volvoföretagens gemensamma miljöpris. Ett bra tillfälle att möta spännande miljöpersoner, men också att träffa intressanta personer från samhället i stort.

Senare i veckan har vi möte med forskningsfinansiären Riksbankens Jubileumsfond. Och på lördag möter vi väljare på Frölunda Torg för sedvanligt “11-kaffe”.

Lämna ett svar