Vecka 43

Denna vecka inledde jag med en träff med ledningen på Chalmers. Bra samtal om skolan, innovation, Göteborgs utveckling och en hel del annat. Igår fick jag också tillfälle med “en sista kväll med gänget”, då jag var med på trevligheter med mina tidigare kollegor i Miljö- och jordbruksutskottet.

Dagen ägnas idag åt en träff med organisationen Företagarna, en debatt i riksdagen då kollegan Boriana Åberg debatterar regionalpolitik, samt ett möte med en grupp fransoser om företagande och innovation.

Imorgon möts näringsutskottet. Och vi möts i styrelsen för forskningsfinansiären Riksbankens Jubileumsfond för beslut om forskningspengar. På fredag är det företagarträff. På lördag kampanj med “11-kaffe” vid Frölunda Torg och på söndag dörrknackningskampanj med göteborgsmoderaterna.

 

Lämna ett svar