Snart dags för resa till Stockholm!

I mitten av juli hade jag mitt sista sammanträde med riksdagens EU-nämnd. Därefter har det blivit några veckor med ledigt tillsammans med familjen.

Sedan en vecka tillbaka pågår dock arbetet för fullt. Närmast i tid ligger en resa till Stockholm imorgon tisdag då Miljö- och jordbruksutskottet har sammanträde. Vi ska besluta om vissa frågor och vi ska träffa miljöministern och landbygdsministern.

De kommande veckorna är det jobb hemma i Göteborg som gäller. Det “vanliga” upplägget med resor och tid i Stockholm rullar först igång i mitten av september. Innan dess ska jag också hinna med att resa med Miljö- och jordbruksutskottet till Polen. Under några dagar ska vi lära med om Polen och hur de ser på och arbetar med olika miljöfrågor. Det är ju såklart viktigt då allt de gör påverkar oss, inte minst då våra båda länder delar Östersjön. Dessutom ska Polen stå värld för FN:s klimatmöte i slutet på året.

Lämna ett svar