Vecka 24

Arbetet i Riksdagen går nu in i slutfasen inför sommaren.  Vi kommer att ha debatter, beslut mm. under denna och nästa vecka innan året i riksdagen formellt avslutas. Sedan kommer det också att vara så kallade interpellationsdebatter i båda juni och augusti. För det flesta av oss fortsätter ju dock arbetet också efter midsommar med först förberedelser inför och sedan arbete på plats på Gotland under den så kallade politikerveckan.

Några punkter under veckan för min del är att ha en serie möten imorgon med utskott, departement och riksdaggrupp. På onsdag är det partiledardebatt i riksdagen på förmiddagen med start 09:00. Det är ju några sådana debatter varje år, och de är en bra mätare på den politiska debatten i Sverige. Arbetet i riksdagen avslutas denna vecka med möte med EU-nämnden då vi bland annat ska ha överläggning med miljöministern.

Lämna ett svar