Föräldraledig!

Har

nu varit föräldraledig under några månader och det blir ytterligare ett tag innan jag åter träder in i riksdagen. Detta märks bland mycket annat på att min webbplats inte uppdaterats som den brukar. När jag gick på förädlraledighet bestämde jag mig för att vara just föräldraledig. Märkte att det var rätt lätt att “halka dit” med inbjudningar till konferenser och debatter, uppdateringar på webben och mycket annat. Dock ville jag se till att verkligen koppla bort riksdagen och uppdraget som riksdagsledamot en tid. Detta för att ägna all tid åt mina barn. Och så har det blivit.

Hösten har varit otroligt givande. Roligt att få leka med barnen, emellanåt slitigt att hinna med allt praktiskt, stimulerande att

på daglig basis se deras utveckling och faktiskt rätt skönt att få vara hemma i Göteborg under en lång tid utan veckovist resande!

När vi klliver in i 2013 träder jag in i riksdagen igen. Ser fram emot att få sätta fart igen efter årsskiftet. Men tills dess fortsätter höstens repertoar med barnmat, blöjbyte, öppen förskola, latte och långa promenader!

Lämna ett svar