Vecka 27 – Almedalsveckan

Almedalsveckan har precis inletts. Jag åker till Gotland imorgon och stannar tills på torsdag morgon då jag åker till Stockholm.

Imorgon måndag blir det bland mycket annat ett deltagande i ett seminarium om en fossiloberoende transportsektor. Arrangörer är EON, LRF och Volkswagen. Diskussion lär kretsa kring mål, styrmedel och långsiktighet.

På tisdag är jag med i ett seminarium som Hagainitiativet anordnar. Det handlar om den framtida klimatpolitiken. Vi lär resonera om politikens roll, men också företagens bidrag

då Hagainitiativet ju innefattar flera företag. På tisdag blir det också ett seminarium om tågtrafik som tågoperatörerna ligger bakom. Det kretsar kring transporter och miljö.

Onsdagen ägnas åt en serie av möten. Det är ju en fördel med veckan i Visby – den ger många möjligheter att möta människor, då väldigt många är på plats samtidigt.

På torsdag bär det sedan av till Stockholm för ett möte med riksdagens EU-nämnd. Denna gång är det överläggning med finansmarknadsminister Peter Norman.

Lämna ett svar