Vecka 22, 28 maj – 2 juni

En ny arbetsvecka har precis inletts. Idag är det annandag pingst, en tidigare “röd dag” som ju fått stryka på foten för att nationaldagen skulle bli dito. Så det blir arbete idag, och lite ledigare i nästa vecka. Nåja, inleder denna veckan med just arbete i Göteborg. Bland annat gör jag en del jobb för den moderata utvecklingsgruppen för hållbarhet.

Imorgon åker jag som vanligt med

tidigt tåg till Stockholm. Under dagen har miljö- och jordbruksutskottet ett gemensamt sammanträde med utbildningsutskottet om forskning om klimat och miljö.

På onsdag har Miljöålsberedningen “kick-off” för de två expertgrupper som ska hjälpa oss i arbetet med skogsfrågor. Och vi är några som träffar Västsvenska Handelskammaren.

På torsdag träffas miljö- och jordbruksutskottet igen. Och så blir det en del annat.

I slutet av veckan är det en HBTQ-festival i Göteborg, och det är ju bra. Göteborg har ju inte alltid associerats som en stad som välkomnat olika sexuella läggningar. Tvärtom faktiskt. Moderaterna kommer att vara med på festivale och jag ska vara med på fredag och lördag.

 

Lämna ett svar