Vecka 21, 21 – 27 maj

Idag måndag är jag hemma i Göteborg. Ska rensa mail, ringa en del samtal och ikväll är det en träff med ordförandena för moderaternas partiföreningar i Göteborg.

Imorgon bitti reser jag till Stockholm. Ska bland annat ha möte med miljö- och jordbruksutskottet och träffa UD inför att jag reser jag till FN-konferensen i Rio

om några veckor.

På onsdag ägnar jag en del av dagen åt min kommande ersättare Pontus Haag. Pontus ska arbeta i riksdagen när jag är föräldraledig i höst. För att han ska få en bra start har jag ordnat en dryg halvdag där han kommer att få möta kommande utskottskollegor mm. Jag ska också delta i ett samtal om miljöfordon med en samling miljöchefer från näringslivet.

På torsdag möts vi i miljö- och jordbruksutskottet igen. Och jag träffar en grupp elever från Donnergymnasiet.

På fredag är jag med på EU-nämndens möte. På agendan står bland annat konkurrenskraftsfrågor och handelsfrågor.

Till helgen är det Hammarkullefestivalen i Göteborg. På söndag ska jag vara med för moderaterna på festivalen.

 

 

 

Lämna ett svar