Vecka 17, 23 – 27 april

Denna vecka inleder jag i Stockholm. Idag på morgonen inleddes konferensen Stockholm +40. Konferensen sker 40 år efter att Stockholm 1972 stod värd för FN:s miljökonferens. Under tre dagar är rätt många människor samlade

i Stockholm där tal och debatter blandas med mingel och “runda-bords-samtal”. Tanken är inte att det ska bli några beslut utan istället att bidra till samtal och möten mellan människor. På onsdag avslutas konferensen med en aktivitet för ministrar m.fl. i riksdagen. Jag är med idag, delvis

imorgon, och även på onsdag i riksdagen.

Imorgon tisdag har vi möte med riksdagens miljö- och jordbruksutskott. Riksdagsgruppen möts också, och vi kommer då att möta vår nya partisekreterare Kent Persson.

På onsdag ägnas delar av dagen åt Stockholm +40. En del tid ägnas också åt stöd till kollegorna då riksdagen debatterar fiskeripolitik, avfall & kretslopp samt naturvård. Och så röstar vi i riksdagen.

På torsdag möts miljö- och jordbruksutskottet igen. Och vi röstar både klockan 12 och 16.

På fredag har vi möte med riksdagens EU-nämnd då ekonomi står på agendan.

Lämna ett svar