Vecka 48, 28 november – 2 december

Denna vecka inleds i Göteborg där bland annat en biståndsdebatt står på agendan. Debatten kommer nog mycket att handla om de klimatförhandlingar i FN:s regi som inleds i Sydafrika idag.

Imorgon bär det av till Stockholm. Tisdagar innebär möte med

vår riksdagsgrupp. Imorgon är det också en samling på Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA). IVA har varje år en samling där man beskriver de senaste forskningsrönen inom ett antal områden. Det brukar vara väldigt lärorikt.

På onsdag har vi ett extra möte med EU-nämnden som denna gång handlar om utrikesfrågor. Ofta brukar det vara ungefär samma länder eller delar av världen vid varje möte, däribland Israel/Palestina. På onsdag har vi också möte med regeringens miljömålsberedning, om kemikalier och om markfrågor.

På torsdag är det bland annat ett styrelsemöte med forskningsfinansiären Riksbankens Jubileumsfond.

På fredag står bland annat en

intervju med en forskare på schemat.

Lämna ett svar