Vecka 24, 13 – 17 maj

Inleder denna vecka med en serie av möten. Om en stund träffar jag Volvo Cars för att resonera om hur det går för dem, och miljöfrågor mm. En del jobb blir det också med det storstadsarbete jag leder inom (M), en grupp som ska fundera på de största u

tmaningarna för våra större städer.

Imorgon tisdag blir det bland annat möte med EU-nämnden då transportfrågor står på agendan. Dessutom ska vi moderater i miljö- och jordbruksutskottet fira vår kollega Rune Wikström som nyligen fyllde 70!

På onsdag är

det partiledardebatt i riksdagen. Dessa debatter är en bra mätare på hur den politiska debatten. Extra intressant blir det med nya personer från både (S) och (MP), kartan i svensk politik ritas nu om! Därefter möte med EU-nämnden igen, denna gång frågor om sysselsättning, socialpolitik mm.

På torsdag har jag förmånen att få börja dagen 08:00 med möte med miljö- och jordbruksutskottet. Lagom till förmiddagskaffet för de i utskottet med bondebakgrund…på agendan står överläggning med miljöministern inför EU:s miljöministermöte.

På fredag är det möte med EU-nämnden, men denna gång är jag ersatt. Hela fredagen ägnas för min del åt arbete i Miljömålsberedningen. Nu är det liksom dags att börja arbeta med skog och kemikalier.

Lämna ett svar