Vecka 14, 4 – 9 april

Denna vecka inleder jag i Göteorg som vanligt. Precis efter lunch ska jag träffa föreningen Moderata seniorer för att diskutera miljöpolitik.

Imorgon möts vi i riksdagens miljö- och jordbruksutskott. Förslag om avfall och kretslopp står på schemat

. Kan ju låta trist, men är ack så viktigt för vår miljö.

På onsdag ska jag prata på Gävle-Dala drivmedelskonvent 2011. På konventet berättas om nya fordon och drivmedel och folk möts som man brukar göra på mässor. Mitt bidrag är en beskrivning av vad vi gjort och vill göra för att ställa om den svenska fordonsparken.

På torsdag är det veckans andra möte med miljö- och jordbruksutskottet. På tidig kväll ska jag sedan hålla ett anförande hos Svenskt Näringsliv. De har en kväll om miljö, milöutmaningar och affärsmöjligheter. Mer om möjligheterna finns på webbplatsen miljönytta.se.

På fredag möts vi i riksdagens EU-nämnd där rättsliga frågor och jordbruksfrågor ska avhandlas. Dagen ägnas också åt arbete med forskningsfinansiären Riksbankens jubileumsfond där ansökningar ska beredas.

På lördag har göteborgsmoderaterna årsmöte. Ny styrelse, diskussioner och stämmotal av socialförsäkringsminister Ulf Kristersson är några punkter i

programmet.

Lämna ett svar