Vecka 50, 13 – 17 december

Kommande vecka inleder jag i Göteborg. Imorgon ska jag, igen, besöka Lighthouse som är en marin forskningsanläggning knuten till Chalmers. Inom Lighthouse forskar man om utformning av fartyg och motorer, säkerhet, logistik mm. Åker till dem igen för att se vilka framsteg som görs. Det är viktigt, då sjöfartens miljöpåverkan är helt avgörande för Sverige.

På tisdag blir det en del möten i Stockholm, däribland med vår riksdagsgruppen. På kvällen ska jag vara med

i en debatt om miljö och stadsbyggande.

På onsdag  sker två viktiga ting. Jag ska debattera i riksdagen om statens miljöbudget för 2011. Dessutom börjar min nya politiska sekreterare Frida.

På torsdag är det bland annat möte med Miljö- och jordbruksutskottet.

På fredag sammanträder vi med EU-nämnden. Miljöfrågor är en punkt på agendan.

Lämna ett svar