Vecka 49, 6 – 10 december

Kommande vecka inleder jag i Göteborg. Först ut är ett morgonmöte med fackförbundet SEKO Sjöfolk som jag träffar för att prata om sjöfart allmänt och i synnerhet om det förslag om ett svenskt, internationellt sjöfartsregister som en utredare nyligen föreslog. Längre fram på dagen blir det bland annat ett möte med Göteborg Energi, där vi ska prata om energisektorn, förnybar energi och styrmedel inom energisektorn.

På tisdag är det möte med vår riksdagsgrupp, precis som på de flesta tisdagar.

På onsdag har vi ett extra möte med EU-nämnden och jag ska träffa Västsvenska Industri- och Handelskammaren.

torsdag har vi ett utskottsmöte som börjar redan 07.30! Utskottet ska då få information från regeringen inför ett kommande EU-möte med jordbruksministrarna. För mig är detta en svår tid att börja dagen på – något som bryts av mot min riksdagskollega, fiskare till yrket, som vid ett av dessa tidiga möten uttryckte att det var gott att få lite förmiddagskaffe lagom till mötet!

På fredag har vi möte med EU-nämnden. Bland annat pratar vi igen om de frågor som regeringen informerade miljö- och jordbruksutskottet om på torsdagen.

Lämna ett svar