Backaplan och Kobbegården (Askim)

Idag, söndag, har jag ägnat eftermiddagen åt hembesök i Kobbegården i Askim. Kobbegården är ett områden med hyreslägenheter i norra Askim, inte långt från Askims IK där jag gjorde min (korta) fotbollskarriär!

På bilden syns min partikollega Jonas Ransgård när han knackar på en av de många dörrar vi hann med.

Hembesök är ett trevligt inslag i valkampanjen. Ofta blir det bra samtal där vi får berätta om vad vi vill och där de vi träffar kommer med intressanta synpunkter. Idag hade vi exempelvis ett längre, intressant samtal med Bosse som arbetar som lastbilschaufför. Han hade flera intressanta synpunkter om hur vi kan få likvärdiga villkor för svenska och utländska åkare.

Igår, lördag, var jag bland annat i vår valstuga på Backaplan. Under några timmar delade jag ut valmaterial och samtalade med göteborgare tillsammans med Birgitta Simonsson som syns på bilden. Birgitta är kandidat till Göteborgs Kommunfullmäktige. Kanske ska tillägga att bilden togs när det inte var rusning – folk kommer i klungor då bussarna i närheten kommer och går!

Lämna ett svar