Samtal med göteborgare vid Angereds centrum

Idag på eftermiddagen träffäade jag människor vid Angereds centrum. Under några timmar på eftermiddagen och tidig kväll var vi ett gäng moderater som delade ut material och samtalade med människor.

Vid Angereds centrum har inte bara moderaterna en valstuga. Även Kommunistiska partiet finns på plats. Det är dem där som fortfarande talar om kommunismens väl, ser diktatur som något önskvärt och från gång till annan säger att det inte var så dumt i Sovjet och DDR! Kanske är det Nordkorea som är deras mönsterland idag? Dem är egentligen inte speciellt intressanta eller relevanta. En trygg stad, utbildning som ger möjligheter och att alla som kan och vill också ska arbeta, är de relevanta framtidsutmaningarna för Göteborg.

På bilden syns min partikollega Börje Olsson. Börje känner “alla” i norra Göteborg efter många år som närpolis i området.

Imorgon börjar dagen med en tidningsintervju följt av kampanjer bland annat i centrala Göteborg.

Lämna ett svar