Kampanjdag i Göteborg med Hillevi Engström

Idag har Hillevi Engström (M) och jag haft en kampanjdag i Göteborg. Hillevi är riksdagsledamot från Stockholms län och är moderaternas talesperson i arbetsmarknads- och jämställdhetsfrågor.

Vi inledde dagen med ett besök på Olskrokens vårdcentral. Där vi fick vi tillfälle att träffa och prata med personalen. Under deras förmiddagsfika resonerade vi bland annat om villkoren i olika vårdyrken, synpunkter på vården i framtiden och hur vårdvalet fallit ut.

Dagen fortsatte med att vi mötte göteborgare utanför moderaternas valstuga vid Kungsportsplatsen. Detta följdes av en lunch med Nationella sekretariatet för genusforskning. Vi resonerade om svensk genusforskning, jämställdhet i skolan och mycket annat. En av de vi träffade av sekretariatets föreståndare Kerstin Alnebratt, som jag arbetade tillsammans med för nästan 10 år sedan i kommunstyrelsen i Göteborg. Kul att ses igen. Kerstin är en av de trevligaste sossar jag känner.

Dagen avslutades senare med att vi mötte göteborgare vid moderaternas valstuga vid Backplan.

Tack Hillevi för en trevlig dag!

Lämna ett svar