Vecka 33, 16 – 22 augusti

Denna veckan rullar valkampanjen på gång ordentligt. Igår måndag inleddes dagen med morgonkampanj, och på eftermiddagen talade statsministern på den lokala valupptakten i Göteborg.

Idag ägnar jag tid åt webben samt för förberedelse för de kommande kampanjdagarna i veckan.

Imorgon reser jag till Trollhättan, Färgelanda, Essunga och Skövde för att besöka inom fordonsindustrin. Resan sker tillsammans med min kollega i riksdagen Tomas Tobé. Vi är (M):s talespersoner för näring respektive högskole och forskningspolitik. Besöken gör vi tillsammans med de lokala riksdagsledamöterna Mikael Cederbratt och Cecilia Widegren.

På torsdag invigs alliansens träffpunkt i Göteborg. Träffpunkten ligger i Avenygallerian, mitt på Avenyn. På kvällen anordnar jag en kickoff för slutfasen av min riksdagskampanj. Kickoffen inleds kl. 19 på restaurang Kajskjul 8. Valmaterial presenteras och jag kommer berätta mer om vad jag vill göra och uppnå som ledamot om jag bli omvald.

På fredag blir det kampanj i Göteborg.

På lördag blir det kampanj i Göteborg.

Lämna ett svar