Vecka 24, 14 – 18 juni

Kommande vecka inleder jag i Göteborg. Dagen ägnas åt valkampanj – ska dela ut valmaterial. Det är nu runt 100 dagar kvar till valdagen i september. Det känns viktigt för mig att ägna mycket tid åt göteborgarna. Berätta om (M) och alliansen och vad jag vill göra i riksdagen om jag får förnyat förtroende i höst. Men, kanske framförallt att föra samtal med göteborgare om problem och önskemål i deras vardag.

På tisdag är det, som vanligt, aktiviteter i riksdagen. Bland annat möte med riksdagsgruppen – denna gång för hela alliansen gemensamt.

På onsdag är det partiledardebatt i riksdagen. Och vi har möte med Gentekniknämnden.

På torsdag står bland annat votering, lunch på jordbruksdepartementet och en frågestund i riksdagen på schemat.

På fredag har jag en lugnare dag då jag ska ägan tid åt att bland annat skriva artiklar och svara på mail. På fredag kväll är det dags för bröllopskonserten för kronsprinsessan & Daniels Westling som riksdagen och regeringen anordnar.

Lämna ett svar