Vecka 19, 10 – 15 maj

Kommande vecka är plenifri, alltså en vecka utan debatter, omröstning mm. i riksdagshuset i Stockholm.

För min del börjar veckan i Göteborg. Ska bland annat på ett styrelsemöte.

På tisdag är planen att besöka Örebro, och närmare bestämt universitetet. Hoppas kunna träffa studenter och personer som jobbar på skolan.

På onsdag åker jag till Madrid. Ja, en förutsättning för den resan är att de problem med vulkanaska som nu drabbat södra europa är borta tills på onsdag. Om jag kommer iväg blir det tre dagar i Madrid. På programmet står besök och möten med personer i spansk politik och näringsliv. Förhoppningen är att se hur Spanien nu sköter ordförandeskapet i EU, hur det är ställt med ekonomin i Spanien, och också se hur dem som land och som ordförande i EU arbetar med arbetsmarknad och ekonomisk åtethämtning efter den finansiella krisen.

Lämna ett svar