Alliansen i Göteborg

Igår och idag är alliansens partiledare på tågturné i Sverige. Igår kväll var de i Göteborg. På bilden syns det möte som hölls på Kungsportsplatsen.

Jag hann med att lyssan till inledningen av mötet. Stämningen var verkligen på topp. Väldigt många människor hade mött upp och fick höra fyra “taggade” partiledare tala om utmaningarna framåt och om vikten av att alliansen får förnyat mandat i hösten val.

Kvällen igår, efter alliansmötet på Kungsportsplatsen, ägnades åt ett möte på församlingshemmet i Örgryte. Oppositionsledaren i Göteborg, Jan Hallberg (M), och jag fick tillfälle att berätta om vad vi i (M) vill göra lokalt i Göteborg och på riksnivå om vi får chansen efter höstens val. Mötet var trevligt och det blev en bra diskussion, inte minst om de viktiga utmaningar vi har i Göteborg kring skolresultat, trygghet och förutsättningar på fler företagare.

Lämna ett svar