Vecka 10, 8 – 12 mars

Denna vecka inleds i Göteborg där besök på två förskolor står på agendan, Galaxgatans förskola och Skånegatans förskola. Besökte dessa förskolor redan för ett år sedan och ser idag till att komma tillbaka. Det är oerhört stimulerane och intressant att få göra sådana här besök. Jag lär mig mycket om villkoren för olika yrken. Särskilt intressant blir det om man får tillfälle att prata med medarbetare direkt utan chefer som filter.

Imorgon tisdag står bl.a. ett möte med Riksrevisionen på agendan. Riksrevisionen har tittat på hur Sverige hanterar så kallade utsläppsrätter och deras granskning ligger till grund för vad regeringen kan/bör göra framåt.

På onsdag anordnar vi moderater en jordbrukardag, vilket är vad det låter. Ett stort antal bönder kommer till Stockholm för en heldag med intressanta presentationer och diskussioner.

På torsdag har vi bl.a. utskottsmöte och jag ska ha möte med Riksbankens jubileumsfond.

På fredag ska jag göra skolbesök. Ett av dem är på Slottsbergsskolan i Frölunda.

Lämna ett svar