Vecka 6, 8 – 12 februari

Imorgon måndag inviger Göteborgs Universitet sitt s.k. Centrum för personcentrerad vård. Detta är en enhet som de fått särskilda forskningspengar för och som de storsatsar på. Ska bli roligt att få se och höra mer om centrumet.

På tisdag är det som brukligt träff med den moderata riksdagsgruppen.

På onsdag lämnar jag Stockholm för en besök över dagen i Katrineholm. Tillsammans med några kollegor ska jag kika på ett företag som arbetar med värmeväxlare. En värmeväxlare är för den oinvigde en apparat som på ett effektivt sätt kan flytta värme från ett ställe till ett annat – jämför med hur kompressorn tar värme inifrån kylskåpet och släpper på utsidan. Bra värmeväxlare kan betyda mycket för miljö- och klimat, och det vill vi lära mer om därav resan till Katrineholm.

På torsdag blir det bland annat att lyssna på ett seminarium hos fackförbundet Jusek, rösta i riskdagen samt träffa studenter i Göteborg.

Fredag förmiddag ägnas åt polisen. Ska lära mer om deras arbete mot knark och andra dåligheter. Fredag är också en högtidlig dag då min tidigare politiska assistent Henrik Ekelund gifter sig, poraktivt grattis!!

Lämna ett svar