Vecka 5, 1 – 5 februari

Kommande vecka inleds i Göteborg. En röd tråd för måndagen är återbesök. Under förra året gjorde jag ett antal besök kopplat till brottslighet och brottsbekämpning. Imorgon inleder jag en serie återbesök för att följa upp och se vad som hänt under de sista månaderna. Imorgon blir det ett besök på Göteborgs kommuns centrum för att bekämpa organiserad brottslighet samt på Tullen. Imorgon blir det också ett beösk på Försäkringskassan. Tanken är att höra mer om du de arbetar med hjälp och stöd till sjukskrivna personer.

På tisdag blir det bland annat möte med den moderata riksdagsgruppen.

På onsdag blir det omrötning i riksdagen om aktuella ärenden samt ett antal möten.

Alliansens riksdagledamöter i Miljö- och jordbruksutskottet inleder torsdagen med ett frukostmöte på Jordbruksdepartementet. Frukostmötet är ett bra tillfälle att diskutera aktuella ärenden med jordbruksministern och hans stab. Dagen fortsätter sedan med bland annat en debatt om högre utbildning.

På fredag har jag en serie möten.

Lämna ett svar