Vecka 51, 14 – 18 december

Den kommande veckan är den sista i riksdagen före juluppehållet. Riksdagen ska under denna vecka fatta de sista besluten, framförallt vad gäller statens budget för 2010.

Imorgon måndag inleds min vecka i Göteborg. Chalmers anordnar en konferens om deras tänkta framtida lärarutbildning. Deras initiativ är jättespännande. Jag tycker det vore helt utmärkt om deras planer blir verklighet. Dels tror jag att Chalmers kan leverera en förstklassig lärarutbildning, dels tror jag att kvaliteten på lärarutbildningen på Göteborgs Universitet kommer att öka då de får konkurrens! Efter konfererandet blir det tåg mot Stockholm och en arbetsmiddag på kvällen.

Tisdagen inleder jag med ett frukostmöte om IT. Därefter följer en rad av möten med bland annat miljödepartement och riksdagsgruppen. Kvällen ägnas åt samkväm med mina moderata ledamotskollegor från Västsverige.

På onsdag blir det två voteringar i kammaren. Och Gentekniknämnden sammanträder.

På torsdag har vi sista dagen i kammaren före juluppehållet. Vi ska fatta de allra sista besluten för året.

Därefter blir det att ordna julklappar in det bär av mot julfirande i Göteborg.

Lämna ett svar