Vecka 42, 12 – 16 oktober

Nästa vecka inleds i Göteborg. På förmiddagen ska jag träffa kollegor i alliansen från både riksdagen och Göteborg. Vi ses regelbundet för att se vad vi kan göra tillsammans. Viktigt, inte minst då vi ju hoppas få göteborgarnas förtroende att få leda Göteborg efter valet nästa år.

På tisdag är det möte med utbildningsutskottet där vi ska ta slutlig ställning till förslaget om en ny gymnsieskola. Vi vill ju få tre bra inriktningar mot teori, praktik och lärling som alla ger eleverna bätre förutsättningar än idag för studier, arbete och företagande.

Onsdagen inleds med en partiledardebatt i riksdagen. Debatten som börjar klockan 9 sänds på TV. Sedan ska jag under dagen ta hand om två klasser från LM Engströms gymnasium i Göteborg. De är på klassresa till Stockholm och mitt bidrag blir att visa riksdagshuset och berätta om riksdagens arbete.

På torsdag står utskottsmöte och hel del annat på agendan.

Fredag blir sannolikt lite lugnare med färre “måsten”.

Lämna ett svar