Vecka 41, 5 – 9 oktober

Kommande vecka inleder jag i Göteborg. På schemat står ett styrelsemöte samt att vara med på Global forum för att lyssna på tal och seminarier om bland annat miljö.

Tisdag är en lite lugnare dag. Då är det sista dagen för att lämna in motioner (förslag) till riksdagen, så en sak blir att se till att alla de förslag jag i år vill lägga kommer in som tänkt.

På onsdag är det bland annat ett möte om och med Göteborgs Universitet.

På torsdag ska jag bland annat hålla tal på en konferens i Stockholm. Målgruppen är personer från moderaternas systerpartier från övriga Europa och ämnet är miljö och det arbete med att utveckla vår miljöpolitik som vi gjort inom moderaterna.

Fredag blir en dag i Göteborg. Ska bland annat försöka hinna vara med på den andra konferensdagen på den konferens som Chalmers anordnar om kvalitet i den högre utbildningen. Upprinnelsen är att deras maskinutbildning – min gamla utbildning – fick pris i våras för att vara av särskilt hög kvalitet. Prispengarna använder de nu till veckans konferens. Och syftet är att diskutera ämnet kvalitet och lära av varandra, skulle jag tro.

Lämna ett svar