Vecka 35, 24 – 30 augusti

Kommande vecka inleder jag med en dag i Göteborg. Min nya politiska sekreterare Sebastian kommer ned till Göteborg. Ett poäng med dagen är att han ska få träffa partikollegor i kommunen och på partikansliet. Vi ska dessutom besöka Göteborgs Tekniska College. På kvällen är det ett större partimöte som inleder höstens partiinterna urvalsprocess inför valet nästa år. Jag har bestämt mig för att kandidera till riksdagen i valet 2010. Under hösten, med start imorgon, ska partimedlemmarna i moderaterna i Göteborg bestämma vilka kandidater vi ska ha. Jag hoppas på deras förtroende!

På tisdag är det åter dags för mig att praktisera. Denna gång blir det en heldag ombord på ett ambulansflyg. På tisdag morgon lyfter jag från Säve i ett ambulansflyg från företaget Svensk flygambulans. Under dagen ska vi hämta och lämna patienter i olika delar av landet. Mer intryck och bilder kommer på bloggen!

På onsdag har jag en “fri” dag utan möten då jag ska försöka hinna med mail, förberedelser inför hösten mm.

På torsdag morgon bär det av mot Västerås där moderaterna under fyra dagar har arbetsstämma. På stämman kommer beslut fattas om bland annat sjukvård, miljö, intergation, jobb och utbildning. Dessa beslut/åsikter är vad vi inom (M) kommer att gå till val på 2010.

Lämna ett svar