Vecka 21, 18 – 24 maj

Nu är det bara tre veckor kvar till valet till europaparlamentet. Denna vecka är den sista med debatter, belsut mm. i riksdagen. Idag skriver jag bl.a. på en debattartikel, förbereder en debatt jag har på onsdag, samt bokar upp kampanjer inför valet.

Imorgon tisdag inleds dagen med att vi i utbildningsutskottet besöker Konstfack och deras vårutställning. Jag har tidigare skrivit på bloggen om våra möten med Konstfack. Ser fram emot besöket. Alla snackar om Anna Odell, och det kan man orda mycket om. Mina f

örväntningar är dock högst på möbler – detta efter att ha läst en intervju med Jonas Bohlin om de designade möbler som ställs ut på utställningen. Tja, bilder lär komma på bloggen.

Onsdag blir en lång dag i riksdagen. Vi har votering på morgonen, det är partiledaredebatt inför europaparlamentsvalet – förhoppningsvis lite mer EU än gårdagens SVT-debatt – samt en hel del annat. På onsdag debatterar jag kårobligatoriets avskaffande i riksdagen. Debatten lär bli på kvällen som det ser ut nu.

Därefter räknar jag med en helg där ledighet blandas med kampanj inför EU-valet.

zp8497586rq