Vecka 20, 11 – 15 maj

Imorgon måndag inleds min vecka med kampanj inför EU-valet den 7 juni. Det blir att dela flygblad och träffa väljare på flera stora arbetsplatser i Göteborg, i mitt fall bland annat utanför Göteborgs Universitet.

På tisdag anordnar min kollega Finn Bengtsson (M) och jag ett seminarium om klinisk forskning. Viktigt ämne, en statlig utredare, en vass panel som kommentarer och flera “12-taggare” som kommer för att lyssna.

Onsdag är fylld av möten. I riksdagen är det ett spännande seminarium om Ki

na som jag ska försöka vara med på. Det är möte med Gentekniknämnden. Vi träffar utbildningsdepartementet. Och det är en release av bok som Ulf Dinkelspiel skrivit om det svenska EU-medlemskapet. Bland annat.

På torsdag händer något alldeles särskitl. MIn bror kommer på besök. Han är högstadielärare i Göteborg och ska vara med runt 60 elever i Stockholm i slutet av veckan. Min roll är att visa runt dem i riksdagen och berätta om vad vi gör. Kul.

Flera möten står på agendan på fredag.

zp8497586rq