Vecka 18, 27 – 30 april

Imorgon måndag är det vecka 18 och jag är i Halmstad. Tillsammans med min kollega i riksdagen Anne-Marie Brodén (M) besöker jag Högskolan i Halmstad. Möte med rektor och studentkårens ordförande är några av punkterna.

På tisdag är jag med delar av utbildningsutskottet på besök på Beckmans designhögskola. Lyssna och lära. Därefter färd mot Göteborg där jag ska vara med på Handelskammardagen som anordnas av Västsvenska Industri- och Handelskammaren.

Det bli

r sedan tidigt morgontåg mot Stockholm. Och en dag full av möten. Med moderata utbildningspolitiker, med allianskollegor i utbildningsutskottet och med utbildningsdepartementet. Bland annat.

På torsdag är det valborg. Chalmerscortégen rullar som vanligt – noterbart är att cortégen i år fyller 100 år. Detta ska enligt studentkårens utsago firas med en cortége som man inte sett maken till innan – många nummer och historiska tillbakablickar.

Och på fredag är det 1 maj.

zp8497586rq