Vecka 17, 20 – 25 april

Kommande vecka inleds med fullt schema i Göteborg. Först ut är ett skolbesök på Rannebergsskolan där jag och min kollega Cecilia ska lära mer om deras kulturarbete. Runt lunch är det kampanj på stan inför EU-valet. På eftermiddagen en träff med lärarnas ena fackförbund Lärarföbundet. Och kvällen ägnas åt ett internt partimöte.

På tisdag har vi i utbildningsutskottet en hearing/utfrågning i riksdagen om kunskapskraven på framtidens arbetsmarknad. Och så möte i riksdag

sgruppen som vanligt.

På onsdag debatteras några utbildningsärenden i riksdagen. Denna gång är det mina kollegor som tar debatten och jag kan lugnt luta mig tillbaka! Senare blir det bl.a. möte i Gentekniknämnden och omröstning.

På torsdag är det bl.a. frågestund och votering i riksdagen.

På fredag och lördag har moderaterna en stor konferens i Örebro. Gissar att det blir runt 1500 moderater som träffas, umgås, går på seminarier och diskuterar politik.

zp8497586rq