Debatt om ekonomi & finanskris på Handels i Göteborg

På seneftemiddagen idag var debatterade jag ekonomi och finanskris på Handels i Göteborg. Den engelskspråkiga skoldelen anordnade samtalet. I panelen var det ett antal toltaggare från Stena, Deutsche Bank och SKF tillsammans med en namnkunnig professor och så jag!

Jag berättade vad alliansen gör för att hantera krisen – värna statsfinanserna, agera internationellt för att hantera finansproblem och främja handel, värna välfärden, stimulera ekonomi, samt att värna arbetslinjen.
<br

Reversemobile.com – #1 Reverse Phone Search Program – 75% + Bonuses! />Detta blogginlägg blir idel text – försökte utan framgång peta upp en bild från debatten. Ska försöka igen.

Bland åhörarna fanns ett stort antal utländska studenter som var frågvisa och intresserade. Flera frågade särskilt om de nya reglerna för arbetskraftsinvandring – de var intresserade av att försöka få ett jobb i Sverige när de tar examen om ett år. Det kan säkert bli tufft i dagens konjunkturläge – samtidigt är det bra om vi kan få duktiga personer att stanna i Sverige.

zp8497586rq