Vecka 16, 14 – 17 april

Har inlett denna vecka i Stockholm. Nyss hemkommen efter några dagars ledighet i Frankrike. Idag har vi bl.a. haft möte med den moderata riksdagsgruppen.

Imorgon onsdag presenteras den ekonomiska vårpropositionen. Det blir bl.a. nya pengar till landets kommuner och landsting, som alliansens partiledare presenterade i förra veckan. För min del blir det till att lyssna till debatten i riksdagen mellan finansministern och övriga debattörer. Runt lunch sätter jag mig på tåget mot Göteborg för att på sen eftermiddag vara med i den debatt på Handel

shögskolan om den ekonomiska krisen. Vi är några representanter från politik, akademi och näringsliv som ska resonera om krisen och hur den ska hanteras. På kvällen blir det också att delta på ett partimöte inför valet till europaparlamentet i juni. Sedan sista kvällståget mot Stockholm.

Torsdag inleds med möte med utbildningsutskottet. Jag ska också intervjuas av ett gäng tyska skolungdomar som är på besök i Stockholm.

Fredag ägnar jag åt att skriva en miljörapport och svara på mail jag borde svarat på för ett tag sedan!!

zp8497586rq