Vecka 12, 16 – 20 mars

Kommande vecka inleds med en heldag i Borås. Min kollega Mats Gerdau och jag ska bland annat besöka Högskolan i Borås och prata skolpolitik med lokala förtroendevalda moderater.

På tisdag morgon bär det sedan av till Stockholm för en rätt “vanlig” tisdag – slltså bland annat möte med den moderata riksdagsgruppen.

En “vanlig” onsdag innebär för min del en himla massa möten i riksdagen – så blir det även denna vecka. Vi i (M) som jobbar med utbildning ses på f.m., alliansgruppen träffas enskilt och tillsammans med utbildningsdepartementet på e.m. Efter vår votering kl. 16 ska jag sedan träffa min partikoolega Jonas Ransgård från Göteborg som dagen till ära är i Stockholm. Kul.

På torsdag blir det bland annat möte med utbildningsutskottet samt att ta emot och visa runt en gymnasieklass från Samskolan i riksdagen.

På fredag är jag i Göteborg. På agendan står bland annat ett möte med en av stans studentkårsordförande. Vi ska prata om det förslag till avveckling av tvångsmedlemskapen i studentkårer som vi i alliansen nu lägger fram.

Lämna ett svar