Vecka 8, 16 – 20 februari

Jag inleder kommande vecka med en heldag i Göteborg. Första punkt är en träff med svenska kyrkans församlingar i norra och östra Göteborg – utanförskap och religionens roll i samhället står på agendan. Därefter ska jag träffa ett företag som sysslar med konstruktion/data och liknande – en av sakerna de arbetar med är IT-lösningar i vården. Jag ska träffa dem för att försöka få en bild av vilka möjligheter som finns och vad jag som politiker kan göra för att främja en bra utveckling. Kvällen ägnas åt en debatt om den nya lärarutbildningen – passade arrangerar detta av det ena lärarfacket, Lärarförbundet, och går av stapeln på Pedagogen i Göteborg.

På tisdag ska vi behandla ett av alliansregeringens kraftfulla jobbpaket. Och träffas med riksdagsgruppen.

På onsdag morgon är det utrikespolitisk debatt i riksdagen – detta är en stor debatt mellan Carl Bildt och andra med närvaro av bl.a. utländska ambassadörer som verkar i Stockholm.

På torsdag har vi möte i riksdagens utbildningsutskott. Och vi röstar i kammaren.

Fredagen ska jag ägna åt ett friluftsprojekt.

Till helgen blir det lugnt – och kanske lite firande av min födelsdag.

Lämna ett svar