Vecka 7, 9 – 13 febaruari

Kommande vecka är det sportlov i Göteborg. För oss är det däremot inget lov varken med sport eller annat.

Imorgon måndag blir det inläsnig och skrivande.

På tisdag som vanligt möte med riksdagsgruppen.

På onsdag har jag ett möte med Gentekniknämnden där jag är med. Kollegorna i alliansen i utbildningsutskottet ska också ses liksom att vi som är (m)-ledamöter från Västra Götaland ska träffas.

Förslaget till en ny yrkeshögskola justerar vi i utbildningsutskottet på torsdag morgon – jag tror att det blir riktigt bra. På torsdag ska jag också träffa landhövdingen i Västra Götaland för att prata om varsel och hans arbete som samordnare för regeringen.

På fredag har moderaterna ett så kallat partiråd – ett slags årsmöte i miniatyr – som ska fastställa partiets valsedel i valet till europaparlamentsvalet den 7 juni. Förslaget till lista ser bra ut – förslaget toppas av Gunnar Hökmark som är bra, med finns Christofer Fjellner som är rejält skärpt och bra i fordonsfrågor och annat som är viktigt i Göteborg, samt vi har med Susanna Haby från Göteborg som nu är kommunalråd med siktar på en plats i parlamentet. Ska bli spännande att se hur listan blir i slutändan.

Lämna ett svar