Samtal om bloggande i P4 radio Göteborg i eftermiddag

I eftermiddag ska jag vara med i ett samtal i radio Göteborg om bloggar och bloggande. Samtalet sänds troligen runt 16:15 och sker mellan mig och möldalspolitikern Patrik Karlsson (s).

Karlsson har nyligen beslutat sig för att sluta blogga och att avsluta sitt tidigare nyhetsbrev – på sin blogg (som fortfarande finns….) skriver han bl.a. att det tar för mycket tid och att det saknas djup.

Jag har haft denna blogg i drygt 1,5 år och kommer att fortsätta blogga. Utöver att fullfölja skyldigheter som riksdagsledamot såsom sammanträden och voteringar samt att driva för Göteborg viktiga frågor såsom fordonsindustrins framtid är återkoppling en väldigt viktig pusselbit. Bloggen är för mig ett medium jag kan använda för att beskriva vad jag håller på med, vilka frågor jag arbetar med, men också vad en riksdagsledamot håller på med.

Bloggen är för mig ett medium – såsom en bok eller tidning är. Jag gillar böcker generellt, men uppskattar inte allt som skrivs. På samma sätt är det med bloggar.

Lämna ett svar