Idel möten….

….idag har det varit en dag full av möten i och utanför riksdagen.

Dagen inleddes med ett frukostmöte på Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS) om forskningsfrågor. Det var en presentation av en bok med efterföljande diskussion. Intressant och trevligt.

Dagen fortsatte sedan med att vi moderater i utbildningsutskottet träffades. Idag pratade vi om aktuella ärenden, men framförallt träffade vi Birgitta Arosenius och Malin Johansson som jobbar på Fridaskolan. Det är en fristående aktör som bedriver förskolor och skolor i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Deras mål är att utbilda “tågluffare” – läs mer och fascineras!!

På eftermiddagen hade vi bland annat ett möte utbildningsdepartementet, votering i kammaren och innebandy. Nu på kvällskröken kan jag börja jobba – post, mail, skrivande, och en del förberedelser står på agendan under de närmaste timmarna.

Lämna ett svar