Forskning och företagande i Göteborg

Igår kväll anordnade moderaternas partiförening i Kortedala i Göteborg en diskussionskväll om forskning och företagande.
På de lite suddiga bilderna syns några av åhörarna. Totalt hade ett 30-tal person kommit för att lyssna och diskutera.
Kvällen inleddes med att jag höll ett anförande om det ekonomiska läget samt vad alliansen gjort och gör när det gäller forskning och företagande. Bland annat pratade jag om forskningspropositionen, om skattesänkningar och regelförenklingar. Därefter äntrade Maria Derner och Gunilla Almgren från Företagarna scenen. De berättade om egna erfarenheter och om vad de och deras organisation tycker behöver göras.
Efter våra respektive anförande följde en diskussion. Vi resonerade bland annat om varslen i fordonsindustrin, om hur vi kan få ett mer diversifierat näringsliv i Göteborg, hur skolan kan bli bättre och en hel del annat.
Ett trevligt och bra möte tycker jag!

Lämna ett svar