Vecka 4, 19 – 24 januari

Kommande vecka inleder jag, som oftast, i Göteborg. I stort sett hela dagen ägnas åt besök på förskolor och skolor i stadsdelen Kärra-Rödbo. Förskolan Kärra Äng och Lillekärrsskolan är två av anhalterna. Kollegan Cecilia Magnusson och jag åker runt på en lång rad skolor för att lära mer och få återkoppling på de beslut vi fattar. Imorgon kväll ska jag prata om forskning och företagande för en större grupp personer från Kortedala.

På tisdag besöker vi i utbildningsutskottet forskningsfinansiären Formas. Och så möte i riksdagsgruppen så klart.

På onsdag ska jag försöka gå på SNS seminarium om forskning. Därefter möten i riksdagen.

På torsdag har vi möte med utbildningsutskottet och det blir en del möten.

På fredag ägnar jag hela förmiddagen åt skolbesök, denna gång i stadsdelen Älvsborg och även denna gång tillsammans med Cecilia.

Till helgen har Moderata Studenter en konferens i Stockholm. Och jag har lovat att komma dit och berätta om vad vi gör i riksdagen vad gäller forskning – och det är ju en hel del bra saker.

Lämna ett svar