Chalmers – maskin på besök i riksdagen

Idag har jag haft en delegation från den maskintekniska utbildningen på Chalmers på besök i riksdagen.

På bilden syn utbildningssekreteraren Johan Bankel, utbildningsansvarige Johan Malmqvist, studenten Johannes Främby och programansvarige Mikael Enelund. Med var också studenten Lisa Johnson och industrirepresentanten Mats Nordlund.

Skälet till deras besök i Stockholm är att den maskintekniska utbildningen på Chalmers fått en utmärkelse för hög kvalitet i utbildningen. Särskilt har deras fina kontakter med näringslivet uppmärksammats. Ikväll ska de få ett fint diplom och bjudas på en middag på Högskoleverket.

När de ändå var i Stockholm passade jag på att ta emot dem, min gamla skola och utbildning, på besök. Kanslichefen för utbildningsskottet berättade för dem om riksdagens arbete och jag visade runt i huset.

Lämna ett svar