Vecka 50, 8 – 12 december

Kommande vecka inleder jag i Göteborg. På schemat står bland annat att prata skol- och utbildningspolitik för en grupp pensionärer.

På tisdag har vi (som vanligt) riksdagsgrupp. Den internationella matematikstudien TIMSS släpps på tisdag – det blir säkert en del i media om resultatet, min gissning är att Sverige knappast ligger bättre till nu än för ett antal år sedan.

På onsdag är det full aktivitet i riksdagshuset – det blir en ceremoni för att FN:s deklaration om de männskliga rättigheter undertecknades för 60 år sedan, följt av en träff med de som jobbat med TIMSS-studien, och en hel del annat.

På torsdag har vi möte i utbildningsutskottet, vi i moderaternas miljöarbetsgrupp träffas, och jag ska luncha med min pappa som är i Stockholm över dagen.

På fredag har jag en rad besök och möten i Göteborg.

Helgen ägnas sedan till stor del åt firande av min pappa som fyller 65 år på söndag – party står på schemat på lördag.

Lämna ett svar