Vecka 49, 1 – 5 december

Kommande vecka inleds med en dag med läsande av utskottshandlingar, förberedelser för diverse möten och en del annat.

På tisdag är det bland annat möte med riksdagsgruppen.

Onsdagen inleds med en forskarfrukost, följt av en debatt i kammaren om studiestöd där jag ska stötta min kollega Patrik Forslund som tar debatten för (m). Därefter ännu fler möten.

På torsdag justerar vi ett betänkande i utbildningsutskottet om utbildning och universitetsforskning – det är alltså budgetförslag på dessa områden för 2009. På torsdag anordnar min kollega Tomas Tobé och jag ett IT-seminarium om politikens roll på bredbandsmarknaden – vi har en mycket bra panel med företrädare för en kommun, för ansvariga myndigheten, en IT-entreprenör och en bredbands-VD. Seminariet ska bli mycket intressant. Dagen avslutas med ett möte i Riksbankens jubileumsfond och en träff med några kollegor på kvällen.

På fredag ska jag träffa ingenjörsfacket på Volvo Cars. Det är en av många aktiviteter jag gör för att se, lära, lyssna och agera givet den bekymmersamma situation personvagnsrörelsen befinner sig i.

Lämna ett svar