Vecka 48, 24 – 28 november

Denna vecka inleder jag med att vara med på konferensen Industridagen i Stockholm. Bakom industridagen står fack och arbetsgivare för industri. Årets tema är miljö- och klimatfrågor. Antar att det också kommer att handla en hel del om ekonomi, finansiell oro och varsel.

På tisdag blir det bl.a. möte med riksdagsgruppen och en träff med facket Lärarnas riksförbund.

Möte med utbildningsdepartementet, votering i riksdagen och anförande för Moderata Studenter i Stockholm är tre saker på agendan på onsdag.

På torsdag ska vi diskutera forskning i riksdagens utbildningsutskott, vi har votering mm.

På fredag och lördag har vi moderater ett framtidskonvent i Sollentuna utanför Stockholm. På konventet ska förslag inom områden som miljö, sjukvård och integration diskuteras. Tanken är att stämma av och diskutera ny politik som olika arbetsgrupper tagit fram. Dessa idéer är sedan en del av det vi går till val på 2010.

Lämna ett svar